Om Testavsnitt.se

Testavsnitt.se är en svensk konsumentguide som startades år 2019. Vår målsättning är att vägleda de svenska konsumenterna till ett genomtänkt produktval. Vårt uppdrag är att skriva artiklar inom ett flertal olika kategorier utifrån experternas utlåtanden och användarnas omdömen. Syftet är att det ska vara enkelt och lättöverskådligt för våra användare att finna en översikt över de bästa produkterna utifrån flera olika källor.

Det gör att vi kan introducera några av de bästa produkterna på marknaden till våra läsare inom varje produktkategori. Det betyder så klart att du har möjligheten att hitta en lång rad inlägg baserade på professionella tester inom många olika produktkategorier.

Idén bakom Testavsnitt är att nå ut så brett som möjligt och därmed också kunna inkludera så många olika produktkategorier vi bara kan. Därför utökas hemsidan ständigt med nya kategorier och dessutom publiceras nya artiklar hela tiden.

Vi på Testavsnitt har ett övergripande mål, vi önskar att göra det enklare för dig att bilda dig en överblick över vilka produkter på marknaden som är de bästa och som du därför bör hålla extra koll på. Det betyder också att vi önskar att guida dig till ett tryggt och säkert val oavsett om du ska köpa en ny lövsug, robotgräsklippare eller en ny printer. Vi kastar ljus på de bästa produkterna så att du kan välja exakt den produkt som passar dig. Du kan vara trygg när du handlar med de butiker vi hänvisar till. Vi samarbetar nämligen bara med säkra och erkända nätbutiker.

Hur arbetar vi på Testavsnitt?

Vi gör ett utförligt researcharbete som väljer ut produkter som bland annat är “bäst i test” hos andra konsumentorganisationer, bland annat Råd & Rön. Det betyder också att du kan vara säker på de att de produkter som är utvalda till våra olika tester också representerar några av de bästa produkter i varje kategori.

Varje produkt som är representerad här på Testavsnitt.se har antingen utmärkt sig riktigt bra bland diverse testpaneler eller genom att vara svenskarnas favoritprodukter baserat på deras recensioner.

Vi investerar mycket tid i varje test. Det går inte bara ut på att säkra att beskrivningen är av högsta kvalitet utan också att vi lägger mycket tid på att välja ut de produkter varje test ska innehålla. Normalt finner du mellan 5 och 10 olika produkter i varje artikel som alla är bland de bästa på marknaden. Därför hittar du helt säkert något som passar dina preferenser. Vi försöker alltid att hitta ett så brett och mångsidigt urval av bra produkter i var guide så att det finns något för varje smak. Vi understryker att Testavsnitt.se inte provar de olika produkterna som vi rekommenderar i våra guider. Diverse produkter är utvalda med hjälp av grundlig research och på grundlag av att de har utsetts till “bäst i test”.

Testavsnitt.se är reklamfinansierad

På Testavsnitt.se har vi inte lust att förstöra din användarupplevelse genom att fylla hemsidan med annonser och reklambanners. Det är inte något som vi stöttar och det är inte heller något som vi har intentionen att börja med. Därför ska du inte vara rädd för att få en sämre läsning på grund av irriterande reklam.

Du har garanterat lagt märke till att vi hänvisar till en hel del nätbutiker i våra olika artiklar. Vi arbetar hårt för att hitta den bästa, billigaste och mest trovärdiga butiken på nätet. Om du handlar via någon av våra länkar så kompenseras vi av butiken i fråga för att kunna ha möjligheten att driva Testavsnitt.se.

Bakom Testavsnitt.se

Testavsnitt.se ägs och drivs av den danska verksamheten Adlab ApS CVR: 38429604 som står bakom flera jämförelsesidor som guidar konsumenter när de vill investera i olika produkter. Finn också Testavsnitt i Danmark och Norge:

Tveka inte att ta kontakt om du har olika frågor eller kommentarer. Om du har några synpunkter på vårt innehåll eller önskar att dela med dig av en kommentar om en av våra inlägg så är du mer än välkommen att kontakta oss. Det enklaste är att kontakta oss via vår kontakt-sida. Vi eftersträvar att besvara alla meddelanden inom 24 timmar.

    Ditt namn (ska utfyllas)

    Din e-mail (ska utfyllas)

    Ämne

    Ditt meddelande

    UPP TILL 45% RABATT PÅ REDAN NEDSATTA PRISER HOS EMMA MADRAS MED KODEN: TESTAVSNITTLäs mer »